Vă oferim o gamă variată de servicii

Curăţenie pentru asociaţii de proprietari

Cu toţii ne dorim ca atunci când intrăm în scara blocului în care locuim să fim întâmpinaţi de un miros plăcut plin de prospeţime.

Detalii

Servicii de curățenie generală

Ori de cate ori simti ca esti depasit de situatie, nu ai timp, cand vin sarbatorile sau se anunta musafiri, ai nevoie de ajutor specializat pentru a finaliza curatenia generala intr-un timp record si cu rezultate exceptionale.

Detalii

Servicii complete de curățenie birouri

Externalizeaza activitatile de intretinere a spatiului de lucru si veti obtine in schimb garantia unor servicii de curatenie impecabila, la preturi avantajoase.

Detalii

Servicii de curățenie de întreținere

Noi te putem ajuta sa ai mai mult timp liber. Poti economisi cel putin 4 ore pe saptamana, lasand curatenia casei tale in grija noastra. Ne adaptam programului tau astfel incat prezenta echipei noastre sa nu fie simtita decat prin calitatea serviciilor de curatenie oferite.

Detalii

Curățenie după constructor

Efectuam curatenie dupa constructii de orice fel, indiferent de gradul de murdarie, personalul PearfectClean va reusi sa satisfaca toate exigentele. Curatam var, chit, ciment de pe orice tip de suprafata de la pardoseli pana la geamuri, mobilier, obiecte sanitare.

Detalii